Hundida on koirien hyvinvointipalveluja tarjoava yritys Kokkolassa. Palveluihin kuuluu koirien koulutus, hieronta, jäsenkorjaus ja trimmaus sekä pienimuotoista oheismyyntiä. Toimipaikka sijaitsee Kokkolassa teollisuustie 3 osoitteessa.

Enemmän yrittäjästä:
Olen Ida Jokela "koirahullu" nuori nainen, kotonani asustaa kolme welsh corgi pembrokea sekä tanskan mastiffi (broholminkoira) joiden kanssa harrastan ja kisaan aktiivisesti. Kasvatan myös welsh corgi pembrokeja Natural Stance kennelnimelläni. Kotona minulla on ollut kasvamassa opas- ja avustajapentua ja toimin avustajakoirien itsekoulutusprojektien apukouluttajana.
Koulutukseltani eläintenhoitaja (perustutkinto) sekä eläintenhoidon ammattitutkinto osaamisalana koirahieroja, lisäopintoina olen käynyt koirien jäsenkorjauksen peruskurssin sekä useita SKL kursseja ja koulutuksia. Viimeisimpänä koulutuksena olen suorittanut yrittäjän ammattitutkinnon.
Koirien kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeää, siksi koulutus ja hieronta/jäsenkorjaus/trimmaus täydentävät toisiaan ammatissani.

Hundidan kursseilla käytetään nykyaikaisia ja eläinten käyttäytymistieteeseen perustuvia koulutusmenetelmiä. Tärkeintä on että juuri Sinulla ja koirallasi on mukavaa yhdessä!
Tervetuloa mukaan Hundidan jengiin!